Pages

Saturday, January 02, 2010

Mak Mesti Menangis

..kalau die dapat tau yang aku main fb seharian.



Takpelah mak, nor bukan main fb je hari ni. Nor basuh kasut nor yang kene Coke malam new year aritu sampai bersih, nor tolong angkat jemuran kawan nor, dan CV nor pun dah 80% siap. Hm. Tu je lah yang nor buat. Oh ade lagi yang nor buat. Nor tak makan, tak mandi. Tapi kejap lagi nak pergi lab nor mandi. Nor balik lambat, mak. Jadual tido dah tunggang langgang dah. Orang tido nor jage, orang jage nor tido. Heh. Mak maafkanlah nor ye. Bye mak. Saaayang mak muah muah

3 commentaire:

selipar besi said...

sayaang ikan rianggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

=(

ikanriang said...

sayang selipar besi jugak, tapi nape ade muke monyok tu =(

oranglidi said...

wahahahaha.. ni ape kes melekat fesbuk ni?