Pages

Monday, January 25, 2010

I Know It's Late...

but still,

HAPPY BELATED BIRTHDAY DEAR :)

Yesterday I attended my driving lesson in the morning, and went to Ipoh up till night with budak2 yang biase lah, mane ade yang lain lagi.

We watched The Spy Next Door, cite klaka. Cool, sesuai untuk kanak2.

And I bought 1 T-shirt, 1 blouse. Sangat suke sebab dapat discount. Baju RM70 jadi RM21, RM40 jadi RM20. Makan prosperity burger, beli apple pie, pretzel, sundae cone vanilla macam biase. Bought 2 sushis but forgot to eat, now I leave them in the fridge, nak makan malam nanti. Siang cannot eat coz I'm fasting sebab semalam dah spend banyak (-.-')

Dan..... sekarang dah lari dari tajuk.

OK lah, right after we got back from Ipoh around 1030pm, Zai was here in my room (die ni perosak rancangan coz we planned to show her the surprise in her room instead)

And when Dian, Uyun and Mad were already in my room, I went..

"Zai, sori. Kitorang ade bende nak cakap. Weh tutup pintu nanti orang dengar!"

Then Uyun said

"Haah Zai. Bende ni melibatkan Ayat."

Mad "Hish susahnye nak cakap"

Me "Aku tak reti la nak cakap. Baik korang je yang cakap"

At that time Zai's face obviously changed, but still, she tried to keep her smile worn at her face. Aku suke. Haha.

"Sebenarnye...."

"Tadaaaaaaaa! Naah!"


Twilght Saga Journal. Very exclusive. Puas hati dapat belikan Zai this present. Lagi puas hati we made her cried that night-terharu dapat hadiah.


Ok, swollen eyes. Aku suke.


Uyun and Zai-with her happy+touched face.


Hepi sangat buat Zai sedih malam tu huahahahh


Happy Belated Birthday! =)

9 commentaire:

mrs camillo said...

ala... aku nanes lagi bace post ni. :) but hey, it's never too late you know. love ya. okey2, i left you some space in the journal.

gile bangga anak cucu baca suatu hari nanti. macam catatan sjarah. haha

{lumut} said...

sukenye i tgk...
zai...aku tau aku makin jauh dr zai..
tp..aku nak die tau..
ak syg die..
kalau die bace ni..

aku nk die tau..
aku terkilan gile x dpt jmpe die cti rtuh weh.hmmm

hepi belated besday syg!

Hanim Salleh said...

hadiah tu idea kak nim tau!!!

oranglidi said...

oooo.. knal2.

ikanriang said...

zai,
simpan elok2 'coklat' tu ok :p

lumut,
ko tak cakap, die da tau :)

kaknim,
ok la, credit tu kak nim :p

olidi,
ok. wish lah die.

oranglidi said...

hehehe.ok2. slamat besdey buat zai selaku penghuluwati mas jan07 dulu. hehehe.

miszyera said...

lalalalalala~
mke kakak buruk gler!!!!
lalalala~

.fadheR. said...

bestnyeee! mesti best dpt buat zye nangis2 kan.haha

Hanim Salleh said...

erah,
awak tak tgk video die nangis lagi!
sumpah buruk :p

fadhe,
sumpah best wat die nangis! :D