Pages

Saturday, January 09, 2010

Aaaaa Inilah Nikmat!

Nikmat 1
Memikirkan esok nak keluar ke Ipoh, walaupun terpaksa menapak untuk ke bus stop UTP. Yang penting esok merdeka yeeehhhaaa!

Nikmat 2
Tengok UTP Village 5 Residential College da ade 67 fans. Aku tidur pukul 5 pagi semalam dok siapkan profile V5 tu, n promote kat orang jugak. Dalam masa 24 jam sekurang2nye ade 2 orang yang jadi fan! Alhamdulillah, senang nak siarkan propaganda pasni yeayyeayyeayy. Wat sesape yang belum jadi fan lagi tu, sile mendaftar. Tak kesah la duduk kat mane2 village pun, kalo anda setuju yang V5 tu best, boleh jadi fan jugak :D

Kalo belum jadi fan, naahhh pegi sini cepat

http://www.facebook.com/pages/UTP-Village-5-Residential-College/412041730242?ref=mf


Nikmat 3
Pasal projek hijau aku kat atas tu, ni update terkini. Paham2lah ye :D

Dear Fadhilah,

On behalf the International Student Council, we do agree to support your ideas and collaborate with your projects.Please let me know if there is anything we can do.
Look forward to further cooperation throughout the year.

UNITED CONTRIBUTION GENERATES EXCELLENCE

***************
President
International Student Council
Universiti Teknologi PETRONAS


A big applause please!

3 commentaire:

{lumut} said...

saya bangga penulis ini buah hati saya..ok fit sila blah.

mrs camillo said...

clap222222 :D

~izzati amri~ said...

saya bangga penulis ini my sweetie jugak.. =P