Pages

Thursday, October 15, 2009

hei dengar sini

aku tanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 commentaire:

Aku Beskot™ said...

ape yg ko xnk nye??
ak rs nk p sekeh kepala 2 org budak la..
kalo dpt ketis tulang rusok dorg lg menarik..

ikanriang said...

ape pulak ko yang emo?
aku yang marah smpai tekua2 ayat aku dari margin blog aku neh.
ko nak sekeh sape?
aku nak ko sekehkan org utk aku jugak!

Aku Beskot™ said...

haha..
sbb ak x cool..
awat terbabas smpi terkuar tu??
ak x knal dak 2 org tu..
tp ak ttp nk sekeh dorg..
sape yg ko nk soh ak sekeh??
kalo bdn dorg kecil,ak tolong..
haha..

ikanriang said...

ko paham tak pasaan yang "haishhhhh malasnyeee!!" bile orang call ko pukul 1149malam, suruh ko datang miting, yang mane ko takde kete takde moto takde beskal takde lesen kete lesen moto lesen beca sume lesen lah.

tempat miting tu amek mase 20 mins bejalan. ko paham tak?

ko paham tak ape pasaan ko bile ko sorang je pempuan dalam satu grup besa lelaki? ko paham tak pasaan tu?

ko paham tak pasaan takut bejalan sesorang dalam gelap dalam sunyi pukul 2pagi untuk balik bilik smule? ko paham tak pasaan tu?

org tu aku rase lagi besaw dari ko. tak cool lah ko. mengalah sebelum mencuba!

{lumut} said...

syg aku akn skodeng kau slalu.kalau aku mcm xde je kat sini or sana.ko ttp ada dalam ati aku.same gak ngan beskot.die pon x penah aku lpe.
thanx korang.

Aku Beskot™ said...

lor ye ke..
patut la ko hangin semcm..
tp jgn le mrh kt aku ikanriang..
sabar kanda sabar..

ak paham ak paham..
mcm² pasaan akn dtg..
sume pasaan yg x sedap..
cool k..
kalo ak,ak x p miting tu..
hehe..
pasnih kalo ade miting waktu cmtu,
ko soh dorg dtg amek..
kalo x,x yah p..
bahye wei anak dara kuar mlm²..

p/s:
fado da badot(siyes bg ak name nih unik gle babas)..
kalo x silap,ak rs ko ade kt tmpt laen ngan identiti yg berbeza..
hati ak yakin sgt yg tu ko..
huhu..

*ingt,jgn kuar mlm² sorg².bahye.
*ye la ye la..btau ak sape yg ko nk sekeh.ak cuba habis habisan..
kikiki..
pjg gle komen..

mut pon ade..
take care mut..

ikanriang said...

fado the badot..
heh. ko ni leh tahan kuat kan stalk orang? huhu
hu. same je lah. mane de laen2