Pages

Thursday, October 22, 2009

budak2 zaman sekarang merepek berteraskan fakta. hebat!

hasyimahghazali: nti bwk duit 30 nk g klas kang ek
hasyimahghazali is online.
hasyimahghazali: gtao dyan
nurul: ha ok
Sent at 10:34 AM on Thursday
hasyimahghazali: hak in english ape?
dyan g mne
nurul: right
ade je ni
hasyimahghazali: o
oke
nurul: ni
konpem ke bwh 100 ni
hasyimahghazali: insyaallah
if lebih 100 rsenye xjd
nurul: haa ok
Sent at 10:36 AM on Thursday
hasyimahghazali: menyedarkan pelajar?
realizing the students?
nurul: make the students aware?
hasyimahghazali: oke
tenx
nurul: same2
hasyimahghazali: ak td masak bubur
now nk makan
lapar gile coz smlm xmkn
nurul: bizi sgtla tu
hasyimahghazali: tp nate bubur gilo babi panas
nurul: gi mkan gi
hasyimahghazali: ak xleh makan
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:(
nurul: tggula sat
hasyimahghazali: lapar
:(
nurul: tiup2
hasyimahghazali: ;(
da tiup
xjd
nurul: makanla biskut2 dulu
ala jgnla wat aku sian kat ko
gi goncang2 bubur tu
hasyimahghazali: ak rse suhu de 100 degree
nurul: tipu
hasyimahghazali: betul
bru msk kot
nurul: ye kot
kalo ade bendasing takat didih die jd tinggi ke rendah?
hasyimahghazali: tinggi la kot
nurul: kalo nak buang mase tggu bubur sejuk, ko pk logik disebalik ape yg aku ckp tu
dan ape kaitannye dgn hipotesis ko yg menyatakan suhu die skrg 100dgree
ko tentukan parameter ko
H0 ape, H1 ape
kemudian tentukan crtical value ko
kemudian critical region
kmudian jalankan test analysis
hasyimahghazali: tahi ko
nurul: kmudian watlah conc ko
hasyimahghazali: basi dulu bubur ak
if ade bendasing
de amek mase lg lame nk masak
melainkan kita letak under high pressure
lg lame masak
lg nek la suhu tu
sbb bukan air jek y ade
tp ade beras skali
nurul: ha ko kire la efek tiap bendasing tu kat bubur ko
ape efek garam, bape banyak efek die
hasyimahghazali: di farmville anda boleh menemui pokok pisang yang berbuah banyak kali! jgn lepaskan peluang keemasan ini!
nurul: haha
bodoh
hasyimahghazali: mnde lg nk jmpe kejadian tuhan y cmni do
farmville jek la
once in a lifetime chance
nurul: tuhan kate skali skali je la
tak heran pon aku pisang buah 2kali kat farmville tu
kang dok jage farm aku, kaktus aku yg mati kang
ni la zaman skrg
nak sehat dgn bercucuk tanam, sume wat depan laptop
tu lagi tahi
hasyimahghazali: di farmville anda boleh menemui lembu yang mengeluarkan susu strawberi. mane lagi nk jmpe cmni do beb. jgn lepaskan peluang keemasan ini!
nurul: haha sengal la
sapenye stat nii
hasyimahghazali: xde spe2
ak promote kt ko neh ko
cis
nurul: haha
takde efek
aku mengambil pengajaran dari akak aku yg main farmville tapi pokok die kat pasu mati layu kekuningan!

Aku sekarang ade komitmen dan tanggungjawab yang lebih kat tumbuhan peliharaan aku ni. Ko nampak tu? Yang kat lua tingkap yang comel belako dalam pasu coklat tu. Ha. Tu tanggungjawab aku sekarang. Takde farmville de. Sape nak hasut aku main farmville lagi, ko nampak stripping tool tu? Haa aku kerat jari ko gune bende tu. Ko hasut lagi, aku cucuk2 idung ko gune screwdriver tu. Dengar?

8 commentaire:

Aku Beskot™ said...

repekan mereka ni sungguh berilmiah..
walopon ak x phm satu ape pon yg dorg bincangkn..
tp kalo farmville tu ak tau.haha..

**topik bubur,tp rangkuman menyeluruh x bley blah..

ikanriang said...

ala beskot, anda suda lupakah bende2 yg anda blaja dlm probability n statistic?
aku sebagai budak yg masih fresh ingatannye, sedang mengaplikasi ilmu2 kebarangkalian untuk menghitung suhu bubur tu.

gitulah citenye. tak kompliket mane pun kisahnye. huhu

{lumut} said...

boleh aku lempang perbualan neh..hahahhaha
gile ah..dlam class nak sumbat pale ngan bende neh..
lua class ym pon mende2 neh jugak?

ni yg buat aku takut nak peluk cium kau neh..kang ko dok kire pressure angle bagai time nak pluk tuh.
aiseh.

aku dah gile neh.
tolong ketuk pale aku.
syg miss u

mrs camillo said...

bek...

memang la bodoh aku ni tapaham pape pun ko tulis.

criticl region?

owh.. dah lupe benar!~

hasyimahGhazali said...

keji kau! cis!

ikanriang said...
This comment has been removed by the author.
ikanriang said...

lumut,
rindu ko jugak :)
ko jangan risau, kalo nagn ko, aku tak kesah bape weight ko, bape 'fatty'static pressure ko leh bg aku.
asal ilang rindu je :)
jom stadi same :)

zai,
jgn keliru anta critical region dan critical religion :)
critical religion skrg hanyelah politik :)
dan critical region itu adelah region yg kite boleh reject H0 kite :) muahahahhaha

syima,
hehe. hehe. beware!

Hanim Salleh said...

Ler... Klo stakat pokok kaktus... tak yah siram pun tak per.. ni kira main tipu !!