Pages

Tuesday, February 23, 2010

Tiba-tiba Update Munchul

Last month scholar masuk 21hb.

Bulan ni, 23 pun tak masuk lagi!

Cepatla bagi aku rasa kaya sikiiit!

hijau sebab sedang berada dalam mode V5 Goes Green (klik di situ klik di situ)

3 commentaire:

Hanim Salleh said...

mmm announcement ni utk kak nim ni... eh...kan dah tambah lagi 180 las week.... ada lah duit tu . baik gi check

mrs camillo said...

haha.. kak nim lawak~ tapi kadang2 zai pun rasa camtu.. bila adik tepon2... kate lapar la apela...sian sgt dgr, terus je hulur. (walaupun duit scholar cukup mkn je)

sebek fad tak tepon! :D

fad.. sgtla effective ko nyer announcement untuk V5GG tu... semua ijau tulisan, tbe2 V5GG pink! kahkahkah

oke, aku rasa macam baru habes final bila da anta asaimen tu. lega sgt. thanx tadi, teman aku buat probstat. :)

ikanriang said...

bukan utk kak nim la.
sah2 utk petronas.
tau duit tu da masuk, tu jadi duit saving dah :)
duit maybank da takleh sentuh daa :)