Pages

Saturday, April 25, 2009

Deskmate da dapat title Puan

Alhamdulillah, ex-deskmate saye waktu skola dulu da selamat diijab kabul dengan pilihan hatinye, Encik Dolah. Saye merasekan sangat gembire di atas kegembiraan Meedi dan Dolah arini, walopon ati saye sedih sbb tak dpt menghadiri majlis akad nikah mereke sbb ade field trip la pulak kan. Teringat dulu zaman sekolah, Cik Meedi kite ni salu nangis sbb majuk ngan Encik Dolah kite ni. Kalo nampak mate Cik Meedi bengkak, saye taula ape sebabnye. Sekarang bende tu da tamat. Diorang akan jalani idup sebagai pasangan suami isteri, n dalam mase yang same tempuhi dugaan sebagai seorang pelajar =) And people, presenting, our hot couple ever....



Ameerah Diana Jasni
&
Abdullah Khairi Kamarul Zaman


=)


Cantik pengantin pempuan kite sowang ni =)



Pengantin laki pun same cantik. Ni aku tak tau la before or after akad.



Hohe. Ni la orang kate, tawa dalam tangisan =)



Meedi dapat bracelet, adiah dari suami die.. Hohee



Ni la antara hantaran Dolah untuk Meedi yang menjadi kegeraman membe2 aku kat sane tadi. Meedi, laptop ko tak ilang kan? Selamat kan? =D



Sesape yang teringin nak kawen tu, tengokla gamba ni salu2 heh. Leh jadi inspirasi korang ;)



Ecece. Adegan Kuch Kuch Meedi Dolah Hei berlaku lah pulee



Same2 kaki bola diorang ni ha. Ni nanti bile da dapat anak, minat diorang mesti bola or chess sbb bapaknye pnah jadi wakil Mesia utk chess ok =D (Fad is being futuristic. Haha)


Kawan2 20th Genaration SMAPL yang memeriahkan majlis. Wuu. Aku takde dalam gambar. Wuu. Ku Ku Sadis Heiii


Meedi, Dolah, aku dari 'jauh' mendoakan kebahagiaan korang berdua. Semoga dipermudahkan segala urusan bersama kelak =)

8 commentaire:

ieQaH~FieQa said...

ayuh fad..tamatkan zaman bujangmu..hehe...

ikanriang said...

hehehehehehehe.
insyaallah :)
awak pun same :)
ke kite nak kawen same2?

blink2*

pekot said...

lalala...tkot ko je yg xaba nak kawen...xpe2..silalah kawen dlu ek..ak jd pengapit je t..hihi

beLLe said...

whoaaaaaaa~!!! bes nye kawennn. da la hantaran dpt lptp ngn fon. jeles2~

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software so cheap, [url=http://firgonbares.net/]buy macromedia breeze[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] software from canada quarkxpress passport 7 vista
buy cheap microsoft software [url=http://firgonbares.net/]microsoft computer software[/url] canada map software
[url=http://firgonbares.net/]software in order for[/url] cheap microsoft office 2003
[url=http://firgonbares.net/]buy game software[/url] can i buy microsoft software
video shop software [url=http://firgonbares.net/]prices of softwares[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]where to buy used software, [url=http://sunkomutors.net/]office 2003 basic[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] windows vista home nero burner
nik software discounts [url=http://sunkomutors.net/]microsoft map software[/url] microsoft software
[url=http://sunkomutors.net/]buy software microsoft office[/url] a software reseller
[url=http://sunkomutors.net/]canada based software[/url] adobe acrobat 9 images are gray.
QuarkXPress 8 Mac Retail [url=http://sunkomutors.net/]nero cd burner[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy pda software, [url=http://murudobaros.net/]avid academic software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]softwares shop in[/url] the best photoshop to buy filemaker pro 10 training
quarkxpress linking problems [url=http://murudobaros.net/]computer software retail stores[/url] microsoft windows vista
[url=http://murudobaros.net/]buy macromedia studio 8[/url] shop software canada
[url=http://murudobaros.net/]windows xp home activation crack[/url] kaon softwares price comparison
a software store [url=http://murudobaros.net/]winzip 12 regcode[/b]

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]navicat vs filemaker pro, [url=http://hopresovees.net/]copyright software canada[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] adobe photoshop cs3 information student discounts for software
office compatable software [url=http://vonmertoes.net/]adobe acrobat 9 pro student pricing[/url] software distribution data store
[url=http://vonmertoes.net/]10 Titanium Pro Mac[/url] filemaker pro maintenance
[url=http://bariossetos.net/]mp3 shop software[/url] buy dvd burning software
autocad jobs in state of ohio [url=http://hopresovees.net/]nero 9 discount[/b]