Pages

Monday, August 25, 2008

Convofair : Aftermath

Morning. Reservoir rock and props class. Kawan 2 was on my right while Kawan1 on my left.

Perbualan #1
Fado : Takde mood nye. Still dalam mood Convofair lagi la..
Kawan 1 : Ko tau tak, aku spend RM300 dalam mase 4 hari je.
Fado : Mak ai! Ko buat ape?
Kawan 1 : Bayar raket tenis Rm100, eh bukan. 50 je, yang lain-lain tu kat Convofair la.

Perbualan #2
Kawan 2 : Nak tau tak, kite spend RM500 untuk ConvoFair..
Fado : Wow! Hebat gile!
Kawan 2 : 350 habis dekat kedai barang-barang motorsport tu, lagi 150 yang lain-lain tu la.
Fado : Ooo beli baju ape?
Kawan 2 : Kite beli untuk mak, ayah ngan adik kite..
Fado : Oh, patutla.. (Padanla, beli baju untuk family rupenye)

-------------------------------

Baru aku tau nape Petronas masukkan duit scholar kitorang 9hb and 21hb bulan ni.

Ini adalah untuk menghasilkan dua perbualan seperti yang dinyatakan di atas pada hari setelah tamatnya ConvoFair itu~

Fado pulak macam mane?

Hmm. Tak tau nak cakap ape.

Ape yang pasti, dalam mase 2 hari ConvoFair tu, aku pegi bank 2 kali jugak la~

2 commentaire:

Ahmad Baihaqi said...

mewah2..ahaks..

bijen moretti said...

nampak macam bisnes ko bekembang pesat jer..
bile nk blnja?..