Pages

Tuesday, November 03, 2009

Jadual Exam Kali Ni

Jadual exam sem lepas kale hijau. Kali ni kale biru. Tu je pebezaan yang ade di antara diorang. Tak caye? Tengok sini. Pesamaan tetap same : suke buat aku temengah mengah dengan gap yang sikit gaban tu. Macam jadual sekolah! Jeles tengok memembe kat U lain yang jadualnye paling kurang ade 3 hari gap. Da la first day aku tu paper gile susah! Mekaseh la kat encik2 yang susun jadual exam saye ni. Saye suke!





P/S : Tak boleh buat pape lagi, struggle dan doa je la bebanyak. Ade je orang lain yang jadualnye macam tahi. Jadual aku ni pun kire ok lah jugak.. Tak sesakit orang lain tu.. Buat kawan2 kosmet sume, marilah kite berusaha yang terbaik. Sesape yang rase CGPA nye tak best tu, ni la peluang last anda. Next sem da kene apply untuk internship da. So, all the best kawan2!

10 commentaire:

oranglidi said...

haih..

lu x tgk cv punya jadual lagi.
5 subjek terus dlm 5 hari. gap kurang 24 jam je.

ikanriang said...

ohoo. tu jadual pe sem lepas.
4 paper dlm 3 hari berturut2.
nice kan?

-J- said...

haha..
gle ah...
all the best la buat korng...
buat ak gak..
ngeh3x.. :P

Aku Beskot™ said...

aha..
gut lux le ntok ko ikan riang..
buat sehabes baek!!
kalo pointer ko ok,sila la blanje ak mcD..
hoho..

ikanriang said...

J,
aku sedang memikirkan nasib probstat aku ni.
probstat akus kearang macam ditelan mati mak, diluah mati scholarship :p

beskot,
oh, alhamdulillah. kalo camtu ko boleh cari org lain utk blanje ko. aku tak tergolong dalam golongan itu. sekian, masehhh (^_^)v

{lumut} said...

weh...
ko jgn nak ngade2 angau lebih2..
tp aku mmg senyum je td..haha..
suke siot!!

sweett~~~~mane tau aku pon jd cm tuh..
hahahahhahaha....

gud luck weh!
jgn main2.

{lumut} said...

aku gemok????
cilakak~~

Nabil Fizri said...

orait je

apamaubeli said...
This comment has been removed by the author.
ikanriang said...

lumut,
sesungguhnye aku berhak nak angau jugak okeh!
dan sememangnye kau gemuk!
:p

nabil,
memang orait pun.
kalo dibandingkan ngan kawan2 u lain, diorang kate jadual ni macam harem.
aku akan tetap berjuang!