Pages

Monday, November 16, 2009

wodehek wodehel

Berikut merupakan status gtalk saya pada jam 1907, 16 November 2009.

eh (binatang yang haram di sisi islam) la pak gad ni

Pssst :



Astaghfirullah. Banyak saiton menghasut

11 commentaire:

oranglidi said...

nasib baek pak gad tu tak bertukar menjadi kinzir. hehe.

rilek2., kene saman ke kena pheewit?

ikanriang said...

kene pheewit dengan care yang paling mansialkan.
tak penah menah pak gad round irc cari org bawak makanan utk disaman!
tapi tadi, die round 4 kali dalam mase 3 jam mencari mangse!

1st round aku kene sound, tym tu mmg terbakar da.
2nd round die smpi tmpt aku die terus tgk meje aku.
3rd round pun same!
sebek yg kali ke 4 tu aku otw nak bla!
kalo tak mmg aku sumpah die jadi kinzir haa!

huish berapi nih

nursarah87 said...

sabar2..huh..pak gad mmg selalu annoying,heh

mrs camillo said...

nanti aku wat entri pasal ni.
:)
bytheway (cehh macam la spacebar rosak)

aku poyokan kau lam entri baru

ikanriang said...

nursarah,
okla.
tak marah lagi.
tp rini pegi library nak jugak bwk makanan.
dulik ape!
tertekan study takde makanan. eheh

mrs camillo,
ok. da bace.
fine fine fine.
aku takesa.
kalo org lain bace entri tu org kesian kat aku.
orang akan kate "eeii jahatnye zai ngan ayat ni. die suke buli ikan"

eeiii

oranglidi said...

la, wa makan KFC dalam irc aritu rilek je. siap ade Nasik goreng bantal peluk..

pak gad nak kena ni. nanti wa buat jamuan dalam irc tu.

ikanriang said...

eh,
kfc ngan nasi goreng bantal tu melampau.
aku yang bukan pak gad ni pun boleh saman kalau aku nampak org bawak kfc masuk irc!
ahaha

jomlah, lepas final kite wat parti hungga2 dalam irc.

mrs camillo said...

gilo gak idea ko ngan oranglidi tu. :)

oranglidi said...

hahaha

Hanim Salleh said...

O!!! Org cam hang lah bawak tikus and lipas sama2 blajor kat library eh!!!

ikanriang said...

loh. kalo da seharian dodok kat library, kami mmg amat2 memerlukan makanan :)