Pages

Friday, July 11, 2008

Iklan : Member Cari Awek

Nama beliau Pejul Arep. Pendek. Masih bersekolah di sekolah rendah lagi. Oh maaf. Itu kisah 7 tahun lepas. Sekarang beliau rasa beliau sudah besar. Masuk unibesti sudah. Suka bola. Bola pun suka beliau. Buat masa ni, beliau berkasih sayang dengan bola. Mencurahkan kasih sayang pada bola melalui kaki, melalui tendangan dan sepakan. Hari ni aku terima special request dari beliau.

faizul89ajul: crikan aku awek satu~
faizul89ajul: haha
faizul89ajul: bolehkan>
faizul89ajul: ;p
faizul89ajul: chaow!

Special request melalui chatting. Hoi kawan! Cari senirilah! ;p

Tapi takpe, aku nak jugak wat iklan kat sini. Berikut merupakan profil beliau :

Seorang 'fire'man. Sebab suke main api dan jugak suke fire orang. Wa penah kena sama dia!


Akibat diri beliau yang agak membahayakan; suka main api, badan berapi-api, cakap mulut keluar api, beliau dikehendaki Pihak Berkuasa Tempatan JayBee.


Setelah 2 bulan berada di bawah kawalan PBT JayBee, beliau akhirnya berubah. Mewakili institusi tersebut ke pertandingan nasyid bertempat di KMPk. Menang tempat berapa, aku tak pasti. Negatif satu barangkali. Oh ya. Betul. Tempat ke negatif satu.


Turut menjadikan Dato' On ja'afar sebagai idola. Turut mencontohi gaya pakai songkok Dato' Onn~ Baliau chenta pada Dato' Onn. Buat peminat Dato' Onn, sila hubungi saya. Saya ada klon Dato' Onn dalam simpanan yaini Incik Pejul ni la.




Ade sape-sape nak?

8 commentaire:

iR Fadhe said...

ok selamat berkenalan kepade rakan kamu..hahahahhaa.,.wey2.aku dh kt mesiaaaaaaaaaaaaaa

Piggy said...

fado aku maluuuuuuuuuuuu (nak gak!) HAHAHHAHAHAHAHA

ikanriang said...

ha boleh. meh cni bagi aku alamat uma korang. aku soh die pinang terus. ok ok?

Piggy said...

tak2 aku nak ko wat spesel post utk aku. aku nak gak cari gepren sorang. malunyeeeeee

ikanriang said...

ala naila. aku tak sediekan pekhidmatan utk para2 homoseksual mcm babi. dan badut (^_^) sori ye (^_^)

arep said...

seyes klako!
hahah~
fad2~
rase cam nk lempang ko laju2 pun ade~
hahaha~
ak xbenti2 gelak guling2~ haha~ malu2~ !
sudah lah fad~
hentikan sje~
malu doe! haha~ btw thx! haha~

ikanriang said...

well PEJUL (bukan arep snanye die ni),
aku ni org baik..
aku tak pna hampekan ati membe~
aku stiase tlg diorg ape yg aku mampu~
lagi2 psl cari awek ni kan~
mmg fevwet aku~
kalo ko nak soh aku cari org gaji pon aku layan je weh~

arep said...

haha~
ko dah bole bukak topic len dah~
hapuskn topic nie~
ahahah~
lame2 xelok~
kang mkin ramai lak gadisku~
haha~